Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

macbook

Debat sobre la rellevància o no dels darrers productes d’Apple i com veiem la companyia en 10 anys.

Anunci: A Mossegalapoma fem servir Riverside per enregistrar els podcasts.


PART 1:

Com veiem a Apple d’aquí a 10 anys. Tocava fer aquesta reflexió.PART 2:

Intel

Sí, és la veu d’en Justin Long, en altra temps la veu dels “Mac” en la campanya d’Apple “Mac versus PC” i ara fitxat per Intel per la campanya “Justin gets Rial”.  

Apple

The Verge publica un desmuntatge d’iFixit del HomePod Mini que suposadament mostra uns sensors de temperatura i humitat no activats.

Audacity

Nova versió 3.0.0 i nou format d’àudio “aup3” per aquest històric software open source de gravació i edició d’àudio multi-plataforma (Linux, Windows i Mac).

Permisos i privacitat a les Apps de missatgeria/xarxes socials

El nostre amic, pilot de capçalera i col·laborador de mossegalapoma ha publicat al canal de mossegalapoma a Telegram tot una sèrie de captures de pantalla sobre els permisos a iOS sobre accessos a serveis i funcions del nostre iPhone que fan servir diferents aplicacions de missatgeria i xarxes socials. Destaquen de molt les aplicacions de Facebook, Instagram i Whatsapp.


Propostes Mosseguis:

  • (Andreu Rami – Art i Música) Intel·ligència Artificial aplicada a les arts dins d’Artificia – Vàries sessions gratuïtes i online (la propera el 8 d’Abril) i amb el suport, entre d’altres, del Festival Cruïlla.
  • (Joan Betbesé – iPad) Projecte a Indiegogo de funda/suport per iPad Pro i iPad Air 2020
  • (Ferran Escrivà-Llorca – Música) Projecte a l’Aixeta de la saxofonista Teresa Nogueron
  • (Ludo – Sèrie) The great escapists, una pallassada de survival series, en la que Richard Hammond (Grand Tour i Top Gear) I un dels presentadors de Mithbusters (respect) converteixen una illa deserta en un pati de jocs per a nens grans. Jo i el meu fill no parem de riure i la meva dona no li troba la gracia del tot, però s’ho mira. amazon prime.
  • (Santi Rofes – Font de lletra) OpenType – Fontemon, una font de lletra en la que dins s’ha desenvolupat tot un joc per ordinador (Daniel Feldman).
  • (Santi Rofes – bb8) Com fer aquest robot d’Star Wars programant amb CSS
  • Joan Betbesé – Sèrie) Una nova sèrie sobre Star Trek: Lower Decks – Primera temporada a Amazon Prime.
  • (Oscar Apple – Càmera Exterior Vigilància) – La càmera exterior Netatmo Presence a 209€ preu mínim a Amazon. Té llum, detecta persones, animals,  cotxes. També reps la captura de pantalla a l’Apple Watch. Pot semblar car però tenint en compte que  el cloud és gratuït: Dropbox o FTP del router, compensa.