wwdc14 anunci oficial

Apple acaba de fer l’anunci oficial de la Keynote inaugural de la Conferència Mundial de Desenvolupadors (WWDC14) que començarà el 2 de juny, dilluns vinent.

La keynote està prevista per a les 19h, hora catalana, i Apple farà difusió en directe via streaming només per a usuaris amb Safari o Quicktime en Mac OS X o via Apple TV.

Com passa sempre setmanes abans de l’esdeveniment han sorgit una munió de rumors i, ja esteu al cas, només alguns es compleixen.

Dels rumors més clàssics, els que apunten als nous iPhone, amb una mida de pantalla superior a l’actual, però no és clar que s’anunciïn dilluns vinent.

El que és segur que s’anunciarà, s’entrarà en detalls i, és provable que sigui possible ja la seva descàrrega, són les noves versions dels sistemes operatius principals de la casa de la poma, per Mac, el Mac OS X 10.10 i per iOS, el nou iOS 8.

També s’esperen canvis en l’Apple TV, qui sap si algun nou aparell dins la moda dels “portables” o “wereables” i alguna actualització sorpresa dels equips portàtils i de sobre taula.

Com és habitual quan hi ha una Keynote d’Apple, amb els amics del Bloc d’Apple en Català i amb tothom que s’hi vulgui apuntar farem un seguiment conjunt i compartit a Twitter sota el hashtag #KeyCat.

A banda dimarts 10 (no dimarts 3 per problemes interns d’agenda) enregistrarem un episodi especial del programa analitzant les novetats. No us el perdeu!