wwdc14

Com cada any al juny Apple ja ha anunciat les dates per la conferència mundial de desenvolupadors: WWDC14; del 2 al 6 de juny.

Es farà com és habitual al Moscone West de San Francisco i el focus principal, no ho perdem de vista, és com a trobada de desenvolupadors, i empreses que desenvolupen aplicacions, per iOS i OS X.

Aquesta trobada de desenvolupadors la tenim sempre anotada al calendari, també els que no ho som, perquè Apple acostuma a presentar novetats a la Keynote inaugural.

Durant el WWDC14 i com a part del programa tindran lloc també esdeveniments particulars com ara els premis “The Apple Design Awards” i escenaris dedicats, per exemple a les dones “Women in Technology“, als infants “Apps for Kids” o específicament orientat al mercat xinès “Apps for Xina“.

Més enllà de les presentacions hi destaquen, en aquests tipus de trobades, la possibilitat de parlar de forma directa amb altres desenvolupadors experts i, pels qui vulguin una mica de festa entre línies de codi, actuacions musicals a “Leave The Code Behind“.

Com a curiositats saber que els assistents rebran instruccions de com actuar en cas de terratrèmol i que dies després del WWDC14, del 24 al 26 de juny, Google celebrarà al mateix Moscone West la seva trobada per desenvolupadors Google I/O.

De què n’esperem per aquest WWDC14 en parlarem al programa de dimarts vinent.