sorteig samarreta

…al comentari #27 que correspon a en Kike.

Enhorabona a l’afortunat! De seguida contacto amb tu per a que em passis les dades i em diguis el model.

La mà innocent va ser una amiga de la colla que, ahir nit en el nostre sopar+copes de divendres, abans que l’alcohol esborrés la meva RAM em va dir un número entre l’1 (Albert) i el 39 (Pau). (la numeració que veieu en els comentaris és inversa a la que es va produir, faig l’aclariment per a que s’entengui)

Gracies a tots per participar!!!

De debò que heu estat genials i m’heu fet saltar fins i tot alguna llagrimeta d’emoció o de riure.

Començant pel brutal poema de l’Albert que va inaugurar el sorteig, passant per la presència “Internacional” d’en Tazzito i d’en Pipopadial (la de’n Tazzito “la vaig flipar” tres pobles, doncs per mi té línia directa amb Steve Jobs), seguint per tots els habituals (musa, sunxez, miquel, thalassa, joan, oriol, losimo, jordi, ludo…), a amics i família infiltrats, que no son pas maqueros, però que han volgut fer-me costat amb la iniciativa i a tots els que heu participat per primera vegada (Pau, Jaume, F.Moreno, Pedro, Punkomatik, Francesc, Roi, Nico, yera fain, Miquel Ribot, Tonimac, Pere, Biel -i la comunitat Balear de maqueros-, Albert, Arnau, Jordi, Emili, Juli, Xavi, Jaume, Rammper, uryyyyy i també a la gosseta mirkiota i als seus “papas”).

😛

Com sabeu el sorteig de la samarreta ha estat per diversos motius.

El primer era que volia agrair-vos, d’una forma senzilla i divertida, la vostra constància, suport i presència a mossegalapoma.cat. En gairebé 2 mesos hem arribat a 1.000 usuaris i gairebé 2.000 visites i 6.000 pàgines vistes.

No hagués imaginat mai aquesta xifra i per això volia tenir amb vosaltres aquest detall. Sé que no és un iPod ni un iPhone, potser algun dia puguem arribar-hi. Si és així, serà també gracies a vosaltres.

El segon motiu és per animar-vos a participar.

La intenció és que trobeu “mossegalapoma” com un indret de referència sobre MAC i APPLE en català, farcit de consells pràctics, ajudes tècniques, guies, informació original, contingut el.laborat i visió crítica. I sobre tot que us pugui ser un punt de trobada.

Tinc diverses idees en ment que aniré provant i posant-les en marxa en els propers mesos. En qualsevol cas, la idea més important que és la de “fer comunitat” no depèn només de mi, si no de la vostra participació, per això us animo a seguir llegint el bloc i escoltant el podcast i a que aporteu idees, comentaris i suggeriments.

I finalment el tercer motiu era per inaugurar la nova etapa de mossegalapoma.cat oberta a patrocini. Avançar-vos que ja han contactat amb mi un parell d’empreses i, si arribem a algun acord, aviat tindreu informació dels patrocinadors.

Obrir el bloc al patrocini és una prova i respon a diverses raons: Una és trobar auto-finançament i cobrir, en part, les despeses i les hores meves de dedicació. I l’altra, i per això el format “patrocini”, trobar una formula que també us pugui repercutir en beneficis a vosaltres en forma d’ofertes en productes o serveis.

Per això havia rebutjat en inici publicitat tipus Google i similar que embruta la pàgina i no crec que us aporti res a vosaltres i m’he inclinat més pel format “patrocini”. Sé que costarà més de trobar i muntar-ho però penso que al final el resultat serà més positiu per tots.

Ja ho comentaré en més detall, però us avanço que apareixerà una nova secció en el menú principal de “Ofertes dels Patrocinadors” cap a vosaltres com a lectors i oients de “mossegalapoma.cat”.

Us reitero les gracies per la vostra simpatia i la vostra participació. Sou genials!!!

PD: Alguns de vosaltres, crec que l’Arnau, m’havia preguntat d’on venien les samarretes. No son pas un disseny meu, és d’una empresa muntada per uns xavals a la ciutat de Nova York. Es diu “Insanely Great Tees“, i les podeu adquirir on-line tant les dels dissenys que ja heu vist com d’altres dissenys originals vinculats amb el món “geek”. Jo tinc una “I’m a Mac” i varen ser extremadament professionals i puntuals en l’enviament. Per això vaig decidir-me per ells quan vaig fer el sorteig.