tablet excitement

No he pogut participar al podcast perque l’Isaac ha reclamat la meva atenció i, certament, ell té més prioritat que cap podcast. Però ara tinc una estona per escriure quatre coses sobre el que em sembla. Intentaré no repetir res del que aneu dient en entrades i comentaris.

Ipad detalle

Vist a reddit

L’iPad ja s’havia vist ad nauseam a Startrek the next generation, on durant 7 temporades en Picard, la Crusher i la resta carregaven piles de “data Pad’s”. El nom i la forma estava cantat

Coses que vull destacar:

– El preu. Apple ha sorprès a tothom. Realment volen vendre molts iPads desde el dia zero.
– L’¡iPad GSM és independent de carriers. Donat que tots “estimem” tant els internet carriers, qui no estarà encantat. Encara que hagués posat moltes barreres si hagués estat un paratu “subvencionat” com l’Iphone no jailbreakejat. Una opció absurda que Apple ha evitat. Visca!
– Appstore. I’iPad és un megaiphone, i ara apple aprofita les 140.000 apps que ja existeixen. Ofereix u nou mercat als fidels desenvolupadors (que compleixen les normes d’Apple i accepten la censura quan toca… ). Desenvolupadors on han vist un model de distribució i un rang de preus on, fins hi tot els catalans que jailbreakejem comprem apps quasi cada setmana.
– Bateria- 10 hores… ho de de veure per creure… i quantes carregues suporta?
– Teclat,. siii, visca!!! La funda de pell també mola. I la funció marc digital, també és guay!
– Qui vol un macbook air ara… han matat el MBA. Punto.
– iBooks, el preu ataca el kindle DX… però no em veig llegint el senyor dels anells en una pantalla LED, encara m’estimo la vista. Aixi que el Kindle segueix tenint un mercat.

Ara sols queda esperar i decdir: Wifi o Wifi + GSM i de quantes Giges el volem. Jo crec que el Wifi 32GB. Per 3G ja tinc l’iphone i segur que ens empescarem alguna manera de fer tethering.