memteq_altaveu_1

Hem provat a la dutxa! aquest divertit i econòmic MEMTEQ® Mini HIFI altaveu bluetooth impermeable. La casa xinesa MEMTEQ, localitzada a Shanghai, està especialitzada en mini-altaveus bluetooth i altres dispositius sense fils com rellotges intel·ligents, bandes de polsera i ratolins.

La qualitat del só és la que s’espera a la dutxa, gens remarcable, però s’escolta fort i clar (no el pugeu a tope que distorsiona), i la ventosa, bé, és una ventosa xinesa amb el que si teniu alguna reixeta o suport funcionarà millor que no només adherit.

Però el sistema de bluetooth del MEMTEQ® Mini HIFI altaveu bluetooth impermeable va molt bé i ens ha sorprès l’abast (l’iPhone a la cuina carregant-se i, per bluetooth,! l’altaveu sonant a la dutxa), una distància molt superior comparat per exemple amb els clàssics auriculars bluetooth d’esport molt per sobre del preu d’aquest article.

memteq_altaveu_2

Els comandaments per aturar, reproduir, avançar o retrocedir una cançó funcionen perfectes en l’iPhone i, a sobre, permet respondre trucades 🙂 (aquesta part no l’hem provada)

Preu aproximat a Amazon: 11,99 €

  

NOTA: Si adquireixes els productes revisats i recomanats per mossegalapoma per mitjà de l’enllaç d’aquest article ens ajudaràs al manteniment del blog i del podcast sense cap cost addicional per a tu. Gràcies!