icona notification center Amb l’actualització de Mountain Lion, el nou sistema operatiu de la casa de la poma, gaudim d’una nova funcionalitat: les notificacions.

Com definir-ho és senzill seguint aquests passos:

No cal tenir un client twitter per a que funcionin les notificacions. Si fas servir l’accés via web, aquest no influeix en els passos següents de configuració.

  1. Vés a Preferències del SistemaCorreu, Contactes i Calendaris i premeu l’opció “Twitter” de la dreta
  2. Connecta’t amb el teu nom d’usuari (amb @) i la paraula de pas. Pots afegir més d’un compte de Twitter si en tens
  3. configuració alta twitter a preferències sistema mac os x mountain lion

  4. Torna al menú principal de les Preferències del Sistema prement “Mostrar-ho tot”
  5. Vés ara a Notificacions. Clica sobre la icona de Twitter i configura la notificació al teu gust. A opcions pots escollir mostrar “Mencions” i/o “Missatges Directes”
  6. Preferències del Sistema - Notificacions -  a Mountain Lion

Ara ja ho tens tot configurat. Només un petit truc.

Si prems Alt + la icona de notificacions (barra superior menús símbol de més a la dreta) actives el “no emprenyin” de les notificacions. Veuràs que resta en color gris. Per tornar-lo a activar només cal tornar a fer Alt + clic a la icona. Torna al color negre habitual.

no emprenyin a notificacions de mountain lion

Finalment recorda que fins la tardor no hi haurà la possibilitat d’unir els comptes de Facebook a les Notificacions. Apple preveu una actualització que incorpori la integració amb Facebook també amb altres punts del sistema, com per exemple l’apartat “compartir”.