Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

home assistant logo

Estem ja a finals d’aquesta temporada 14 i, per concloure-la, hem convidat a l’amic Miquel Labòria, expert en temes domòtics, per parlar de novetats i canvis en relació a Apple Homekit i Home Assistant (Open Source).

A la segona part més noticies en petit format.

Anunci: A Mossegalapoma fem servir Riverside per enregistrar els podcasts.


PART 1:

Protocols de comunicació domòtica Zigbee i Threat (nou)

Homebridge = Transformador de protocols a Homekit.

Home Assistant també transforma protocols a Homekit i també entre la resta de sistemes, a banda de moltes altres funcions.Propostes Mosseguis:

  • (Jordi Franco – Podcast) Recomano l’últim podcast de Power Art a on Guille García Alfonsín parla dels reptes que té l’ industria automobilística per complir la nova llei europea de descarbonització.
  • (Tomàs – Amazon Prime Day) El “Amazon Prime Day” ja és aquí. Recordeu que si feu les compres per mitjà d’aquest enllaç, no us costarà més, i ens ajudareu una mica. Gràcies. 
  • (SinnerBOFH – Podcast) El molt interessant darrer capítol del podcast del Benjamí Villoslada: recerca, espai, Google, UPC-MIT, talent Balear i molt més en la conversa amb en Juanjo Garay
  • (Karlustarlux – Efecte Òptic) Una il·lusió òptica molt curiosa!
  • (Andreu Guinart – Privacitat) Aquest estri compleix la funció de carregador però el més important és que confon les tecnològiques que es dediquen a recollir les teves dades: FANGO, que és l’acrònim de Facebook Amazon Netflix Google Obfuscator.