Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Raul, Tomas i Rai

L’amic Raul Arribas ha donat una xerrada sobre criptomonedes i aprofitem l’avinentesa per a posar-nos al dia sobre Bitcoin.


PART 1:

L’amic Raul Arribas ha donat una xerrada sobre criptomonedes i aprofitem l’avinentesa per a posar-nos al dia sobre Bitcoin i altres temes sobre inversions.PART 2:

Seguint comentant temes sobre funcionament de Bitcoin i inversions.


Propostes Mosseguis:

  • (SinnerBOFH – Podcast) Escolteu un dels darrers TWIT (This Week In Tech) on l’Amy Webb explica el futur de la bioenginyeria, incloent-hi el primer organisme viu creat per l’home. 
  • (Joan Miquel Gelabert – Salut Mental) Una altra empresa catalana que empra la realitat virtual per a donar eines al professionals de la salut mental: Psious
  • (Eduard Pertíñez – Català) En els últims anys el tema de la localització de les aplicacions al català s’ha estandarditzat. Moltes petites aplicacions o subproductes de les grans, com Google, estan traduïdes. Entenc que això no és perquè es destinin molts més diners a fer la localització al català sinó que les eines de traducció automàtica han arribat a un punt molt sofisticat. Potser algú que s’hi dediqui ens podria explicar com s’ho fan les grans empreses i els petits projectes per traduir-ho tot a moltes llengües…
  • (Raul Arribas – Sèrie) “The Expanse” a Amazon Prime