AppleStore_SFC

Ja sabeu que aquest bloc no és un bloc de notícies però volia comentar aquestes dues com exemples del cara i creu al que ens tenen acostumats últimament els de Cupertino.

Estava cantat que Apple trauria una actualització del nou iWeb’08 degut als greus problemes que tots els usuaris que havien adquirit la nova versió teníem al donar errors continuats de publicació degut al “descalabre” generat pel canvi arbitrari de nom de dominis, i es que aquest problema havia deixat a molta gent amb el cul a l’aire,a mi inclòs pel que fa al site del podcast de mossegalapoma.

Els fòrums de suport d’Apple en anglès treien fum aquest dies d’usuaris molt molestos amb l’esmentat problema.

La llàstima és que a mi m’arriba massa tard doncs vaig haver de reparar “a ma” el problema a base de suprimir 4 hores de son per que pogués publicar-se el darrer podcast adequadament.

Tot sigui per l’audiència 😉

L’altra cara de la moneda, la bona notícia, és l’aparició d’un Apple Shop al Fnac del Triangle a Barcelona.

Per fi, els que no hàgiu tingut mai l’oportunitat d’entrar a una Apple Store física ara teniu la possibilitat de gaudir dels equips i (espero) ser magníficament assessorats pels professionals en el “Genius Bar”.

La meva primera botiga directa d’Apple va ser aquesta Setmana Santa a San Francisco, la que hi ha a Union Square (veure foto d’aquesta entrada) i reconec que és un altre món. Espero que els senyors del Fnac la sàpiguen portar com cal i no baixar el llistó.

I aquesta aparició no és casualitat. S’espera un increment de vendes d’iMacs, Mac Minis i Macbooks en part arrossegat, com ja va passar en el seu dia amb l’iPod, ara per l’aparició de les notícies relacionades amb l’iPhone que han ficat a la companyia Apple en boca de tots i no només dels usuaris habituals.

Ai aquesta pometa que ens té el cor robat…