Antena Local

Ens complau anunciar que ja és oficial l’acord de re-emissió del programa amb la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya.

Amb aquest acord mossegalapoma forma part de la bústia de programes de la FMCLCat per a la lliure distribució dins de les més de 150 emissores locals adscrites a aquesta Xarxa i que ens permetrà arribar a tots els racons dels Països Catalans.

Com sabeu mossegalapoma és un programa de producció pròpia setmanal sobre tecnologia, que des de fa 7 anys, podeu obtenir lliurament en format podcast i també disponible per re-emissió en l’antena de emissores, entre moltes, com Ràdio Platja d’Aro, Ràdio 90 La Garrotxa o Ràdio Nacional d’Andorra.

mossegalapoma és una creació sense ànim de lucre i creat sota una llicència 3.0 de Creative Commons, i per tant, de lliure distribució. Qualsevol emissora local pot incorporar-lo, sense cost, a la seva programació. Només ens heu d’avisar via formulari o correu electrònic a cultura@mossegalapoma.cat per afegir-vos a la llista de distribució i fer-vos arribar puntualment l’àudio del programa.

Si tens relació o coneixes algun responsable de l’emissora de ràdio de la teva localitat i, vols que mossegalapoma formi part de la seva graella, fes-nos-ho saber i comenta-li que contactin amb nosaltres.

Agraïm a tots els col·laboradors, oients i seguidors el recolzament rebut tot aquest temps i els ànims per seguir endavant.

A tots, moltes gràcies!