iphone connect

Demà s’inicia una de les cites més interessants del calendari d’Apple, el WWDC (o conferència mundial de desenvolupadors) que es fa al famós centre de convencions Moscone Center a San Francisco.

Un esdeveniment que s’allarga, en total, 5 dies però en el que ens fixem, de forma principal, en l’acte inaugural, la Keynote d’Apple que tradicionalment ha conduït el papa Jobs (cosa que no passarà enguany).

El que ja sabem tots és que demà es parlarà del nou sistema operatiu 3.0 per l’iPhone, d’aplicacions per l’iPhone i del Snow Leopard. Tots temes ja anunciats fa temps i que sortiran a la llum pública (al menys el S.O. de l’iPhone).

Els 5 dies donen per molt i van farcits de “sessions & labs” amb experts de la casa de la poma. Si hagués tingut oportunitat, m’hagués agradat assistir a les de “Wiki Server 2” i “Podcast Producer 2” (dues noves funcionalitats millorades en Snow Leopard Server), entre d’altres.

Com sempre passa en la WWDC, el que més ens emociona és precisament allò que no sabem i que preveiem que anunciaran.

El meu lector de RSS (igual que el vostre suposo) bull de fotos d’iphones nous, tablet-macs, netbook-macs i rentadores amb centrifugat apple-care.

En fi, demà sortirem de dubtes.

Malauradament, i de forma contraria a les darreres emissions, jo estaré fent classe mentre duri la Keynote (que comença a les 7 del vespre hora catalana), i per tant no podré participar en el tradicional seguiment que havíem fet en altres edicions amb en Miquel Labòria i en MacBixo. Estic segur que, si s’ho poden combinar, prepararan alguna cosa, per tant us adreço al seu bloc, per a que esteu al cas si anuncien quelcom.

Per altra banda, a mossegalapoma, veient que ens era molt difícil seguir la Keynote per temes de feina, ja fa dies que hem decidit preparar un enregistrament especial del podcast el matí de dimarts (el dia 9) parlant i comentant les novetats que Apple hagi presentat.

Aquest proper podcast l’hem plantejat amb una post-producció mínima, amb el que esperem el tindreu disponible el mateix vespre de dimarts i així tindrà més sentit i interès escoltar-lo degudament relacionat amb les novetats presentades el dia anterior.

Us detallo també alguns dels blocs i webs internacionals, amb presència a la sala, i que faran seguiment en directe:

Bon seguiment i, si puc, trauré el nas per Twitter o al recent inaugurat espai de conversa, aquí, a la barra lateral del mossegalapoma.