podcast 112 - l'equip amb Sergi Mas

Quan vàrem començar aquesta 5a temporada del podcast de mossegalapoma teníem en ment dos grans objectius: passar a freqüència setmanal i començar la re-emissió del mateix per les emissores locals de casa nostra. Reptes difícils per una activitat, la nostra, sense ànim de lucre i no remunerada.

Al novembre de 2011 mossegalapoma s’escoltava per primer cop a la FM de Catalunya de la mà de Cooltura FM a Sabadell, i ara, en el moment de tancar la cinquena, ja en són 15!.

Ràdio ARTCoolturaFMRàdio MontblancRàdio CardedeuRàdio Sant HilariLa Plana RàdioRàdio TianaCent-7 Música (Vila-sacra)Ona CodinencaRàdio TossaB16VFM Madrid CentroRàdio Cap de CreusTerrassa DigitalRàdio CubellesRàdio Gelida.

Fora de les cançons de Polseres Vermelles, mossegalapoma és l’única emissió en català que pots escoltar al centre de Madrid 🙂 gràcies a l’amic Robert Vandenbego.

Hem consolidat les seccions de Vídeo-jocs, Android i Ciència amb en Raül Arribas, l’Alvaro i Coke respectivament, a banda de la secció friki-comander d’en Ludo, o com a ell li agrada denominar-la “secció tecnològicament dispersa”.

També ens han acompanyat convidats amb els que ha estat un plaer compartir tertúlia: Sergi Mas (Periodista), Cels Piñol, Andrés Palomino (Còmic), Ton Sales (Història de la informàtica), Guillem Sans (director de l’APM), Cinto Niqui (l’Altra Ràdio), Albert Murillo (Generació Digital) i molts altres, tot gràcies a l’esforç i bona feina d’en Rai, el nostre productor, i de la tasca callada i efectiva d’en Jordi Sánchez, l’editor i tècnic.

Tot això amanit de desenes de sortejos i no només amb obsequis dels nostres patrocinadors si no amb llicències d’apps de molts desenvolupadors que han trobat en mossegalapoma una forma de promocionar les seves creacions. Per nosaltres és un plaer donar a conèixer apps fetes a Catalunya i en català.

Vull també recordar tots els músics i grups de música de casa nostra que ens han fet arribar les seves cançons i que hem punxat a cada podcast. En especial a en Pepet (Josep Bordes) que vam tenir en directe a l’estudi.

Continuarem amb força i energies renovades a la 6ª temporada, que encetarem al setembre, amb interessants novetats que desgranaré en una futura entrada.

Aquest dijous vinent tanquem temporada en companyia de la Gina Tost i farem un repàs del més interessant. Gràcies pel vostre suport i les vostres aportacions. Bon estiu a tothom.