mossegalapoma podcast

Ja ho varem anunciar que enguany teníem la intenció de centrar-nos més en el Podcast de mossegalapoma i així ho estem fent. Crec que tots els mosseguis ho haureu notat. Hem baixat el ritme de publicació d’entrades al blog i estem dedicant temps i esforços en donar-li impuls al nostre/vostre Podcast.

El primer que vull destacar i agrair és la vostra participació activa, altruista i dedicada, per configurar el que acaba sent el guió de cada programa gracies al Google Wave. Totes les vostres aportacions són increïbles. No vull deixar-me a ningú, per tan els agraïments van a tothom!

Per altra banda, de fa un temps teníem la sensació que érem massa endogàmics i els friki-teckis mosseguis ens miràvem massa el nostre melic en forma de poma 🙂 per això amb en Rai i en Marc havíem parlat d’anar obrint el podcast a altres iniciatives i experiències.

I entre aquestes iniciatives cal destacar la de portar persones famoses i conegudes públicament, que no són del món de la tecnologia, però que aquesta els hi està canviant el seu dia a dia professional i, suposem, personal. Escoltar el que tenen a dir i copsar, de la seva veu i experiència, aquests canvis pensem que és una manera molt interessant de reflexionar entre tots com canvia la societat gracies a les noves tecnologies de la informació, en general, i la nova internet popular en particular.

Per això vam portar a finals del 2009 al Miquel Barceló (editor i expert en Ciència Ficció) i enguany hem tingut a l’Antoni Bassas (Periodista).

En els dos propers capítols ens han confirmat l’assistència dos convidats d’excepció. D’una banda el grup de música “Els Amics de les Arts“, joves, implicats en la nova internet, guanyadors de molts premis i amb moltes coses a dir; i per altra banda un polític, del qual encara no desvetllarem el nom. 🙂

El que ens expliquen ens interessa, ens dóna una visió que no és la típica que tenim nosaltres (early-adopters) i esperem que us atragui escoltar-los tan com a nosaltres.

Molt d’aquest mèrit és d’en Rai que està fent una feina increïble de redacció i producció movent cel i terra per obtenir contactes que ens obren portes per fer que arribin a mossegalapoma els convidats, tasca gens fàcil. Des d’aquí un especial agraïment i reconeixement a la seva feina. Rai ets un crack!

Volem, és més, “necessitem” escoltar les vostres opinions 🙂 així que us agraïm per endavant els comentaris!

La Mandarina de Newton Podcast

I seguint amb més iniciatives de podcasts, i en aquest cas fora del nostre, comunicar-vos que estem col.laborant amb la Irene Lapuente i la seva iniciativa “La Mandarina de Newton“, a donar-li forma a un nou podcast de divulgació científica en català amb el mateix nom (ja teniu el Podcast 0 publicat i també disponible a iTunes).

L’equip de mossegalapoma donem a la Irene el suport tècnic i, alhora, participem també en la realització i conducció.

A la Irene la trobareu a molts llocs, per exemple al Tecnolab del Citilab i també a la tele, a “Connexió Barcelona“, el magazine de tarda de Barcelona TV.