new year resolutions

M’encanta aquesta expressió tan britànica per expressar els bons desitjos personals a assolir de cara al proper any. I he pensat que podria ser una bona idea compartir-los amb tots vosaltres.

També em serveix per preguntar-vos quins són els vostres, en justa correspondència.

Abans escrivia molts “nous desitjos per l’any nou”. Amb el temps, he aprés a reduir-los en benefici de poder complir-los. Si poses masses, no acabes fent-ne cap.

Aquests doncs, són el resum personal que inclou coses genèriques i coses concretes en certa forma relacionades amb el bloc:

  1. Blackberry o iPhone?
  2. Haig de prendre una decisió que, internament, bascula entre el desig del cor i el de la raó. El desig del cor apunta a l’iPhone (25% de probabilitat d’èxit) però la raó a la Blackberry (75%). I és que necessito mobilitat i push e-mail a preu raonable i sense jugar-me-la a pagar 300€ (amb molta sort) per acabar tenint un iBrick. I aquesta decisió l’haig de tenir pressa a primers de Gener, d’aquí que la posi en primer lloc.

  3. Saber gestionar l’autogestió
  4. Aquest hauria de ser, potser, un dels primers propòsits doncs és, a hores d’ara, el canvi més significatiu pel proper any i la novetat més important de la meva vida laboral. Fins ara sotmesa a la gestió de tercers i, per primer cop professionalment, ara sotmesa a la meva auto-gestió. Espero tenir sort, empeny i sentit comú per saber-ho portar adequadament i estar atent a les noves oportunitats.

  5. Seguir millorant el bloc i el podcast de mossegalapoma
  6. I continuar “creant comunitat” amb tots vosaltres. Fa 6 mesos jo no era conscient de lo important que ha estat per mi aquesta experiència del bloc i del podcast i la relació directa que ha tingut en la decisió de fer un canvi total en la meva part professional. Espero seguir millorant el bloc i el podcast amb les vostres aportacions i la vostra ajuda, seguir creant comunitat i estar a l’alçada del carinyo que heu mostrat al projecte 🙂

  7. Tenir cura de la pròpia felicitat així com participar en la felicitat dels altres
  8. Si cregués, que no hi crec, en algun tipus de religió, i, aquesta, tingués implícita algun manament, aquest seria l’únic que caldria seguir. Si la vida t’ensenya alguna cosa és que finalment som responsables dels nostres propis actes i, pel que fa als demés, principalment a aquells que ens estimen i als qui estimem, podem contribuir d’alguna manera a la seva felicitat o no, segons el nostre comportament. Tenir cura de nosaltres i intentar afavorir la felicitat dels qui estimem és un “new year resolution” que, per repetit cada any, no perd valor, si no que l’augmenta.

    APROFITO PER DESITJAR-VOS A TOTS BONES FESTES I FELIÇ 2008 😛