1TappsSettings

Enhorabona als guanyadors: @mvilaregut i @T6Photo i gràcies a tots els que heu participat!

De tots és coneguda la dificultat de configurar accions ràpides en iOS, tema en el que Android guanya de carrer als productes tancats d’Apple.

Si bé NO facilitar la personalització i simplificació per accedir a certes funcions pot tenir raons d’estabilitat tècnica, tal i com sovint argumenta Apple, a voltes les raons són altres més relacionades amb l’estretor de mires de la casa de la poma.

De sempre, accedir a aquesta personalització avançada ha estat possible gràcies a aplicacions que necessitaven jailbreak.

Però una empresa gironina, 1Tapps, he creat tot un conjunt d’Apps que permeten “accessos ràpids“, amb un sol toc, a aquestes funcions i SENSE jailbreak!

De fa un temps jo porto provant 1TapSettings (la única App del grup que és gratuïta i funciona via webapp) que em permet, entre d’altres, activar al mode avió de l’iPhone amb 1 toc.

A més hi ha 1TapVideo, 1TapFaceTime, 1TapSkype, 1TapDial, 1TapTweet, 1TapSMS, 1TapMail i 1TapPhoto (totes de pagament)

De cadascuna d’aquestes Apps tenim 2 codis promocionals, que hem empaquetat en un sorteig i on els 2 usuaris guanyadors les podran provar totes.

Participar en el sorteig és ben fàcil. Només cal seguir a Twitter a @mossegalapoma i a @1Tapps i fer una piulada amb el hashtag #1TapMossegui.

Teniu temps fins divendres 23 de Desembre de 2011 a les 23:59. Dissabte 24 al matí donarem els guanyadors.

Molta sort a tots els #mosseguis!!