Google Docs Exemple

No volia que se’ns passes comentar-vos que ja és possible pujar documents, de qualsevol tipus, a Google Docs.

Google ha habilitat aquesta possibilitat per a poder pujar qualsevol tipus de fitxer al núvol i així també poder compartir amb altres usuaris.

Si el document a pujar és un document d’Office, pots indicar que es converteixi automàticament en format Google Docs.

Inicialment disposem de 1GB d’emmagatzemament, però s’espera que aquesta quantitat s’amplii a futur, amb el que podem anar sumant espai virtual extern als 2GB que ja tenim, per exemple, amb el Dropbox 🙂

Mica en mica Google ha anat afegint noves funcionalitats a Google Docs: la inclusió de plantilles, la possibilitat de creació de carpetes per a ordenar els documents i la possibilitat de compartir-les i, recentment, la vista de graella dels nostres documents (com veieu a la imatge superior).

Hi ha molts escenaris, fins i tot pensant en l’empresa, on un Office lleuger com aquest pot resoldre perfectament la papereta, sense instal·lacions, sense llicències i amb la possibilitat de compartició i treball col·laboratiu.

Particularment faig servir Google Docs quan necessito crear un document sense massa requeriments de format, i, bàsicament, si aquest document ha de ser compartit i treballat entre vàries persones (cas dels documents que fem servir per coordinar-nos entre els autors de mossegalapoma).

I vosaltres, feu servir Google Docs?