1ra KDD de mosseguis

Bé, havent-nos posat uns quants d’acord estic en condició d’anunciar-vos la 1ra. KDD de “MOSSEGUIS” (lectors i amics de mossegalapoma.cat). primera trobada conjunta catalana de maqueros. Modifico aquesta part per incloure l’oferiment de fer la trobada conjunta per part d’en Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català.

Com molts de vosaltres “Mosseguis” també visiteu el Bloc d’en Miquel, és una molt bona oportunitat d’estar tots plegats! 🙂

A més en Miquel s’ha ofert a portar el control d’assistents en el seu Fòrum.

Serà una trobada informal el proper dissabte 1 de Desembre entre les 16:00 i les 19:00 hores a Barcelona, per xerrar, conèixer-nos i fer uns cafès, unes birretes o uns güiskeis en funció dels gustos.

El lloc el confirmarem aviat, a veure si trobem un indret tranquil, que ens permeti parlar i estar a gust i que no ens obligui a estar obligatoriament en el centre de la ciutat que acabarà sent un col·lapse (com cada dissabte de Desembre).

En Ludo i jo mateix us confirmem la nostra respectiva assistència. Si us animeu, si us plau, deixeu un comentari en aquesta entrada! Vinga, animeu-vos que segur ens ho passarem molt bé!!!

PD1: Oriol, no pots fallar, malvado!
PD2: En Ludo portarà el seu “tampax” i no pregunteu perquè 😛
PD3: El qui porti un iPhone serà oportunament “mantejat” per la resta d’assistents 😉
PD4: Kike, amb permís de la teva dona, et volem veure en samarreta (la que vas guanyar)